شوق رهایی

شوق رهایی

وبلاگ ادبی مریم غفاری جاهد(دکترای ادبیات فارسی)
شوق رهایی

شوق رهایی

وبلاگ ادبی مریم غفاری جاهد(دکترای ادبیات فارسی)

زندگینامه فریده چوبچان

چوبچیان2.jpg   فریده چوبچیان اولین بانوی نویسنده لنگرودی که دارای اثار داستانی فراوانی است از همان ابتدای کودکی به قصه گویی و داستان نویسی علاقه و اهتمام داشت .او ساعت ها برای دوستانش قصه می نوشت و از انها نظر خواهی می کرد. در سال اول دبیرستان ازدواج نمود و به تهران آمد و ب

ا وجود دو فرزند  کوچک ادامه تحصیل داد و در منزل به فعالیت هنری از جمله تأسیس کارگاه خصوصی طراحی و نقاشی رنگ و روغن و پیش دبستانی به نام « علم و هنر» مشغول بود.

 با ورود فرزندش به دبستان محدث قمی در آن مدرسه و همچنین در مدرسه غیر انتفاعی سلمان واقع در فلکه اول صادقیه به تعلیم طراحی و نقاشی و   پرداخت و فوق برنامه این مدارس را که شامل ادبیات و قصه خوانی بود به عهده گرفت، اولین کتاب وی  بنام رویایی که به حقیقت پیوست و رُمان دریچه ای بسوی خوشبختی در گروه سنی نوجوانان به چاپ رسید و بعد از آن مجموعه داستان گذری بر خلوت دلها و رُمان معروف و بلند نرگس را در نشر فرهنگی آبا به چاپ رساند . در این زمان با چاپ چهار کتاب عضو انجمن نویسندگان کودک و نوجوان شد و کلاسهای طراحی و نقاشی بصورت رایگان و پراکنده بصورت مسابقه داستان نویسی را در بهزیستی تجریش و هاجر قیطریه و بهزیستی گاندی برگزار کرد و نیز چاپ مجموعه داستان احساس جوانی و رُمان رهایی در نشر فرهنگی آبا  در این سال ها به انجام رسید . عشق به بیشتر دانستن او را واداشت  در کلاس های جهاد دانشگاهی در رشته ادبیات و در کارگاه داستان نویسی در دانشگاه تهران شرکت کند. همکاری با مجله فضیلت خانواده نیز که در این سال ها اتفاق افتاد بهترین فرصت رابه او داد. سپس در کلاس کارشناسی تخصصی ادبیات در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان به تحصیل پرداخت و هم زمان برگزاری اولین کارگاه داستان نویسی ادارة ارشاد لنگرود را بصورت غیر حضوری برگزار نمود تا آنچه می آموزد به جوانان مشتاق در این رشته انتقال دهد با قبولی فرزندش در دانشگاه رشت مجموعه داستان «خانه قدیمی»«سایه مهر» را در نشر فرهنگی کیانشادمهر لنگرود به چاپ رسانید و رُمان جذاب «آنسوی خیزران» دست مایه آن سال وی بود در نشر فرهنگی آبا. تابستان 87 ، حضور در لنگرود به او فرصت داد تا به تدریس اصول داستان نویسی که به نحوی پاره ای از دین او بود به جوانان شهر زادگاهش لنگرود و همکاری با روزنامه گیلان امروز بپردازد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد